Black Phone Kft. (Hellas Tel) - Mobil és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

Telefonos bolt Tatabánya

Ma már szinte mindenkinek ott van a kezében a telefon a kiskorúaktól az időskorúakig egyaránt, olyannyira hozzánk nőtt, hogy már el sem tudnánk képzelni az életünket nélküle. Éppen ezért nagyon nagy szükség van egy megbízható és szakszerű telefonos boltra Tatabányán.

Telefonos bolt Tatatbánya

Ha telefon, akkor Hellas Tel

Cégünk 2002 óta látja el folyamatosan a tatabányai emberek telefonjainak szervizelését, hiszen nemcsak használt és új készülékek forgalmazásával foglalkozunk, hanem szakszerű szervizeléssel is. Legyen szó szoftveres vagy hardveres javításról, nálunk ez nem akadály, már nagyon sok javíthatatlannak gondolt készüléket hoztunk vissza a tulajdonosaiknak, akik azóta is nagyon hálásak nekünk. A visszajelzések alapján a mi boltunk az egyik legjobb telefonos bolt Tatabánya városában.

Sajnos kevés a jó telefonos bolt Tatabánya területén, sokan csak megtévesztik a vásárlókat, vagy éppen kókler megoldásokkal orvosolják a problémáikat, amik csak rövid ideig nyújtanak megoldást. Nálunk a közel 20 éves szakmai tapasztalattal ilyen nem fordulhat elő, hiszen folyamatosan fejlődünk és lépést tartunk a modern technikával azért, hogy magas minőségben szolgálhassuk ki minden ügyfelünket.

Egy jó telefonos bolt Tatabányán nem csak értékesít, hanem felkészülten segíti az érdeklődőket, igény szerint ajánl készüléket a vásárlóknak, valamint megbízhatóan és szakszerűen szervizeli a leadott mobiltelefonokat, tableteket. A Hellas Tel csapata pont ilyen. Várunk szeretettel mindenkit sárberki üzletünkbe (Tatabánya, Sárberek Hrsz. 11531/3), aki nem szeretné, hogy többet gondja legyen a telefonjával vagy a tabletével.