Black Phone Kft. (Hellas Tel) - Mobil és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

Telefon szerviz Tatabánya

Manapság a mobiltelefonok korát éljük, hiszen már számtalan funkciót kínálnak a modern készülékek, aminek köszönhetően mindennapi kellékeinkké váltak. Ha esetleg megbibásodik, nagyon megérezzük a hiányát és sűrgősen kell egy megbízható telefon szerviz Tatabánya területén.

Telefon szerviz Tatabánya

Cégünk 20 éve Tatabánya szolgálatában

Csapatunk kellő tapasztalattal rendelkezik mobiltelefonok vagy tabletek javításában, szervizelésében. Legyen szó kijelző javításról, gyári alkatrészek cseréjéről vagy szoftveres meghibásodásról, ránk számíthat. Munkáinkra garanciát vállalunk és biztosíthatjuk ügyfeleinket a szakszerű javításról. A visszajelzések alapján a mi szervizünk az egyik legjobb telefon szerviz Tatabánya területén.

A Hellas Tel csapatára akkor is számíthat, ha új készüléket szeretne venni a régi helyett, hiszen rendkívül kedvező áron, az ügyfeleink igényei szerint kínáljuk termékeinket. Kínálatunkban megtalálhatóak a mobiltelefon tartozékok, üvegfóliák, 3d és 5d-s fóliák, szilikon, flip és book tokok, usb kábelek, töltők, tabletek, fülhallgatók, stb. Egyszóval minden, ami a telefonokhoz és a tabletekhez szükséges.

Mi vagyunk az egyetlen telefon szerviz Tatabánya területén, akikről elmondható:

  • Vállalkozásunk mobiltelefon és számítástechnikai szervizként is működik.
  • Eladóink és kollégáink több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
  • Márkafüggetlen szervizünkben a Magyarországon forgalomban levő legtöbb készüléket javítjuk.
  • Számos európai gyártói szervizzel együttműködve szerezzük be az alkatrészeket és az új technológiákat.
  • Gyors javítási határidővel rendelkezünk.

Célunk, hogy a telefon szerviz Tatabánya területén gyors és hatékony legyen, valamint ügyfeleinknek kiváló minőségben tudjunk megoldást kínálni a problémáikra. Várunk szeretettel mindenkit sárberki üzletünkbe (Tatabánya, Sárberek Hrsz. 11531/3), aki nem szeretné, hogy többet gondja legyen a telefonjával vagy tabletével.