Black Phone Kft. (Hellas Tel) - Mobil és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

A hidrogél fólia már a mi üzleteinkben is elérhető!

A mai telefonok, okosórák vagy tabletek a lehető legmodernebb technikákkal vannak felszerelve, de sajnos mégis van egy közös gyenge pontjuk, ami nem más, mint a kijelzőjük sérülékenysége. Sajnos elég egy óvatlan pillanat, vagy egy véletlen baleset (akár a zsebünkben is) ahhoz, hogy kedvencünk maradandó esztétikai sérülést szerezzen magának. Éppen ezért óvni kell és vigyázni a kijelzőjüket, amit a legtöbb tulajdonos kijelzővédő fólia használatával tesz meg. Viszont mi tudunk egy sokkal jobb és univerzálisabb megoldást.

hidrogél fólia, kijelzővédő fólia, üvegfólia telefonra

Önjavító kijelző védelem

Létezik ilyen? Igen. A hidrogél fólia egy szenzációs dolog, amit érdemes kipróbálni, hiszen maximum 10 perc alatt bármilyen típusú telefonra, tabletre vagy okosórára felrakható. Segítségével megőrizhető a kijelzők tartós karcmentessége, mivel a legmodernebb nanotechnológiás védőréteggel látjuk el a készülékek kijelzőjét, ami aztán meglehetősen jól véd a karcok, szennyeződések ellen. A hidrogél fólia nem lesz levegős és bármely eszközön tökéletesen tapad. Nincsenek érzékelési problémák, nem válik le és az üvegfóliánál nagyobb ütésállósággal bír. A kisebb karcok maguktól eltűnnek pár nap alatt.

A hidrogél fólia előnyei:

  • karcálló, öngyógyító képességgel rendelkezik, azaz 24 órán belül az apró karcok, buborékok eltűnnek
  • a hajlított képernyőket is teljesen jól befedi
  • víztiszta, teljesen átlátszó, zsír és víztaszító, valamint ujjlenyomatmentes felületet biztosít
  • meglepően rugalmas anyag gyémánt keménységgel
  • nem homályosítja a kijelzőt

A hagyományos üvegfólia telefonra gyakorolt hatása elenyésző, de sokan kifogásolják, hogy kicsit vastag és sajnos ha a készülék leesik, akkor az is megtörik. A hidrogél fólia szinte láthatatlan és háromszor olyan vékony, mint a legvékonyabb üvegfólia, és ami a legfontosabb, hogy az üvegtől eltérően nem fog törni. Sőt a hátlapi fóliák, a telefonkeretre is alkalmazhatóak, így 360 fokos védelmet adhatunk az okos készülékek számára.

Várunk sárberki üzletünkbe Tatabányán és most Már a Szent Borbála téren a Sirius Gsm boltunkban is !

Gyere el sárberki HellasTel üzletünkbe és hozd magaddal a telefonod, tableted vagy az okosórád (vagy akár mindegyiket) és szinte azonnal megkapod a hozzá passzoló ütésálló hidrogél kijelzővédő fóliádat. Boltunkban közel 8.000 modellre azonnal tudjuk biztosítani ezt a tartós és biztos védelmet mindössze 10 perc alatt. Az biztos, hogy 100 %-ban elégedett leszel vele, mert ilyet még a legjobb üvegfólia sem tud.

2023.08.23 tól AKCIÓSAN 5.000ft ért adjuk, 👇visszavonásig a géppel vágott fóliánkat mindkettő 👇üzletünkben !👇

Árak:
Telefonokra: 5.000Ft/darab!
Okosórákra: 5.000Ft.
1db-ot felteszünk az órára, a többit meg amit vág a gép, adjuk hozzá Ajándékba!
Típustól függ hogy hány darabot vág ki!

Próbáld ki Te is!