Black Phone Kft. (Hellas Tel) - Mobil és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

Új üzletünk nyílt a Fő tér közelében

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy Tatabányán már két üzletünkben is azért dolgozunk minden nap, hogy kiszolgáljuk az új és meglévő ügyfeleink igényeit. Elért sikereinkre büszkék vagyunk, ami partnereink és hűséges ügyfeleink nélkül nem sikerülhetett volna. Ezúton is köszönjük mindenkinek aki eddig is minket választott, tartsák meg jó szokásukat és a jövőben is keressenek minket bizalommal, immár két helyen a városban.

Két üzlet eltérő raktárkészlettel

Vállalkozásunk 2002-ben alakult és azóta számtalan nehézségen ment keresztül. Ennek ellenére folyamatosan fejlődtünk és mindig arra törekedtünk, hogy a megfelelő minőségben szolgáljuk ki mindenkit, aki kérésével hozzánk fordult. A sors megjutalmazott minket kitartásunkért és az alázatunkért.

2022-ben sikerült második boltunkat is megnyitnunk, amely SIRIUS GSM névre hallgat, Tatabányán a Szent Borbála tér 6/B. szám alatt. Tevékenységünk nem változott, mobiltelefon és számítástechnikai szaküzletként és szervizként működik az új üzletünk is.

Elérhető szolgáltatásaink:

  • Mobiltelefon adás-vétel, telefon és tablet/laptop szerviz, tartozékok, tokok, üvegfóliák, 3d, 5d-s fóliák, szilikon, flip és book tokok, usb kábelek, töltők, fülhallgatók, értékesítése.
  • Telefonok, tabletek, számítógépek szoftveres karbantartása, frissítése.
  • Csomagküldési és átvételi lehetőség, mivel GLS és PACKETA csomagpont vagyunk.

Aktuális nyitva tartásunk ezen a weboldalon a Kapcsolat fül alatt vagy a Facebook oldalunkon található. Ha a Fő tér közelében jár nézzen be hozzánk, ha pedig Sárberekben, akkor a már megszokott helyünkön, a Hellas Tel üzletünkben is készségesen állunk minden meglévő és új ügyfelünk rendelkezésére.

Várunk mindenkit szeretettel mindkét üzletünkben!