Black Phone Kft. (Hellas Tel) - Mobil és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

Csomagküldés és csomagfogadás egy helyen

Szuper hírünk van. Üzletünkben lehetősége nyílik DPD, Packeta és Wish csomagjainak átvételére, de akár DPD és Packeta csomagok feladására is. Csomagátvétel és csomagküldés kényelmesen a HellasTel mobil és számítástechnikai szaküzletünkben.

Csomagküldés Tatabánya, csomagfogadás Tatabánya

Ha csomag kell, akkor HellasTel!

Manapság már nagyon népszerű a csomagküldés a magánszemélyek között, de a webáruházak (például Wish) és az online szolgáltatók körében is. Gyors, olcsó és egyszerű. A legtöbb csomagot házhoz szállítással kérik, de nagyon sokan választják az átvevőpontokat, főleg ha nincs túl messze a lakhelyüktől vagy a munkahelyüktől. Költségben általában olcsóbb, és nem kell kiadni a személyes adatainkat a futárcégeknek. A csomagátvevő helyeken gyorsan zajlik az átvétel, nálunk is szinte sorbaállás nélkül veheti kézhez csomagjait. Az átvételhez csak meg kell adnia a szükséges adatokat és már viheti is a csomagot.

Üzletünkben nem csak a csomag átvételére van lehetősége, de küldhet is DPD vagy Packeta csomagot.

Hogyan működik a Packeta csomagfeladás?

  • A Packeta alkalmazásban megérinti a Csomag küldése gombot. Megadja a címzett elérhetőségének adatait. Kiválasztja az átvevőhelyet, vagy megadja a kézbesítési címet. Kiválasztja a kívánt kiegészítő szolgáltatásokat, és kész is.
  • A csomagot behozza üzletünkbe és feladja, majd az alkalmazásban nyomon követheti a csomag útját, valamint az elküldött és fogadott csomagjainak teljes listáját is megtekintheti.
  • A csomag feladásakor a címzett értesítést kap SMS-ben és e-mailben. Amikor pedig a csomag megérkezik, a Packeta értesítést küld neki az átvétellel kapcsolatban.

Nincs szükség nyomtatóra és semmi felesleges papírmunkára. Próbálja ki szolgáltatásunkat és garantáltan nem fog csalódni.